Alpe d’Huez 3330m

Om dit mooie weekend af te sluiten hebben we een wallpaper klaarstaan die jullie – na de eerste mooie sneeuwval dit jaar – weer volledig in de wintersfeer brengt. Ondanks dat er veel mensen zijn die iets tegen sneeuw en winter hebben, ben ik grote fan van de sneeuw én de winter (wees nu eens eerlijk, élk seizoen heeft toch zijn charmes?!).


Deze foto nam ik vorig jaar tijdens de skivakantie op het hoogste punt van Alpe d’Huez. We zaten boven de wolken en er was een prachtige lucht…

Foto gemaakt door Liesbeth

Gelieve de foto’s enkel te gebruiken als wallpaper en niet voor commerciële doeleinden. Indien je de foto toch wil gebruiken, gelieve ons eerst te contacteren (dit kan je doen via liesbeth@wacca.be of laurent@wacca.be)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.