Hoek van Holland

Enkele jaren terug gingen we voor drie dagen naar Rotterdam. Het was een zeer leuke city trip, maar de derde dag hadden we er een beetje genoeg van, en wouden we nog wat verkennen. Per toeval kwamen we terecht in ‘Hoek van Holland’. Klinkt misschien nogal vreemd, maar dit is weldegelijk de naam van het dorpje.

’s avonds kochten we een stokbrood en wat beleg en gingen we picknicken op een grasveld. Daarna konden we genieten van een prachtige zonsondergang, en maakte ik een hele reeks foto’s waarvan deze ideaal is als wallpaper.

Foto gemaakt door Laurent

Gelieve de foto’s enkel te gebruiken als wallpaper en niet voor commerciële doeleinden. Indien je de foto toch wil gebruiken, gelieve ons eerst te contacteren (dit kan je doen via liesbeth@wacca.be of laurent@wacca.be)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.