#TheBigProject

We zijn online. Na jullie twitterstream volgespamd te hebben en mysterieus te doen rond #TheBigProject zijn we heel blij jullie eindelijk mee te delen wie we zijn, wat we gaan doen en hoe we het zullen doen.


Wie zijn jullie nu eigenlijk?
Wij? Wij zijn Laurent en Liesbeth. Twee jonge twintigers die elkaar zes jaar geleden leerden kennen. We zijn elkaars soulmate, lief, beste maatjes…

Wat willen jullie nu zo graag met ons delen? En vanwaar komt het idee?
Kort gezegd: Wij willen onze reisverhalen, avonturen, ervaringen, bewonderingen… delen.
Samen hebben we het reizen ontdekt. Natuurlijk reisden we al voordat we samen waren. Maar samen hebben we ontdekt hoe reizen voor ons leuk is, wat we interessant vinden, wat vakanties voor ons top maken. Hoe wondermooi de wereld is, en hoe klein ons dorp is. Maar vooral hebben we samen ontdekt dat reizen een grote gezamelijke passie is, een manier om uit het dagelijkse leven te stappen en te ontdekken wat de wereld méér te bieden heeft buiten de dagelijkse routine.

Op mijn huidige blog schreef ik verslagen over de vakanties. Deze zomer werd mijn blog lichtjes getransformeerd naar een reisblog, en zo had ik het wel graag. Op vakantie gaan, genieten, foto’s maken, verslagen schrijven… Beetje bij beetje begon ik te twijfelen om énkel nog een reisblog bij te houden. Toen we in Gran Canaria aan het rondtrekken waren in de twee hoogste bergen (Roque Nublo en Roque Bentaiga) vertelde ik mijn idee aan Laurent. Al snel werd het duidelijk dat we er een gezamelijk project van konden maken, want ook hij wou weer aan het bloggen slaan. In het dal van de Roque Nublo en de Roque Bentaiga onstond het idee, en op de Roque Bentaiga kreeg ons idee meer en meer vorm. Sindsdien liet het idee van een reisblog ons beiden niet meer los. Het was lang nadenken met welke CMS we gingen werken, en hoe alles er zou uitzien. Het was lang denken over hoe we alles zouden aanpakken, met welke categorieën we gaan werken en zo verder. Nog nooit startten we een blog met zo een duidelijk plan. Nog nooit werkten we zo hard samen aan een gezamelijk project, iets waar we allebei 100% achter staan. Wij zijn alvast heel erg gemotiveerd om hier geregeld blogposts achter te laten, en beginnen nu al de Roque Nublo en de Roque Bentaiga als een belangrijk punt in onze relatie te zien.

Hoe zal deze blog werken?
We werken met duidelijke categorieën. Jullie zullen al onze reisverhalen kunnen lezen, we zullen een hoop tips achterlaten, maar evengoed krijgen jullie ook een hele hoop reisinspiratie (locaties waar we nog niet geweest zijn, maar die wel op onze ellelange lijst staan!) en last but not least… Laurent is fotograaf van opleiding en ik studeer Photo Design, dus een camera is ons beiden niet vreemd. We hopen jullie dan ook af en toe mooie wallpapers aan te bieden van reizen die we gemaakt hebben.

En last but not least… Wacca.be?
Wacca.be, wat een naam… Het is hét woord dat ons en onze vakanties reflecteert. Maar hoe en waarom? Dat horen jullie later nog wel…

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.