City Underground

Ik moet eerlijk zijn, we hebben nog geen idee wat we precies allemaal in Budapest gaan doen… Ja, dat prachtige parlement moeten we zeker gezien hebben (maar hoe kan je daar ook naast kijken), ik wil zeker een aantal uren in de thermale baden doorbrengen, die kleine eilandjes tussen Buda en Pest maken me enorm benieuwd… Maar u ziet het, ik zit nog vollop in de ontdekkingsfase. Ik kocht mij een reisboekje bij de reisboekhandel, en heb weer een aantal opzoekingsuurtjes achter de rug. Je zal het door voorgaande blogposts wel al gemerkt hebben dat wij heel graag filmpjes bekijken. Het is een pre-reis ritueel om mooie filmpjes over een toekomstige reis op te zoeken. Volgend filmpje kon me enorm bekoren.

City Underground – Budapest from dofilm on Vimeo.

3 Comments

  1. Wauw zo mooi! Ik kan echt niet wachten om te gaan, kijk er zo naar uit! En inderdaad, er zijn zo een aantal dingen die je precies wel moet gedaan/gezien hebben maar verder lijkt het me leuk om wat rond te dwalen en de sfeer op te snuiven ^^

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.