Ticket naar de zon…

Hoeveel ik ook van sneeuw houd, eind maart moet het niet meer sneeuwen! Ik las vandaag dat er pakken meer zonbestemmingen geboekt worden voor deze paasvakantie dan anders. Ik kan jullie alleen maar gelijk geven! Had ik geen twee eindwerken en 1000 andere schoolopdrachten, boekten Laurent en ik ook een ticket naar de zon… Wat zijn de mogelijkheden, waar is het mooi en kan je voldoende vitamine D opdoen om je schade in te halen?


Jordanië

Jordanië_Wacca_TicketnaardezonJordanië_Rodezee_wacca

Source

Activiteit: Gaan roadtrippen in het dorre landschap van Jordanië en al drijvend op de rode zee volledig tot rust komen.

Temperaturen: Goed nieuws! Jordanië bezoek je het best van maart tot mei (in de zomer is het er té warm). Hoewel je het noorden beter vermijdt – het kan er nog steeds koud en regenachtig zijn – is het zuiden perfect om rond te toeren en tot rust te komen in de rode zee… Je mag er temperaturen verwachten van 19° tot 24°.

Canarische Eilanden

Met de eeuwige lente op de Canarische Eilanden zijn dit zalige locaties om tijdens deze winterse sneeuwdagen te vertoeven.

Gran Canaria

PuertoDeMoganWestCoastGranCanariaCalderaDeBandamaActiviteiten: Genieten van mooie havenstadjes, de prachtige westkust, de duinen die je even het gevoel geven rond te lopen in een woestijn, een gigantische vulkaankrater, het warme binnenland met zijn mooie bergen…

Temperaturen: temperaturen van 19° tot 22°

Lanzarotte

Lanzarote_wacca_TicketnardezonLanzarote_wacca_Ticketnaardezon

Source / Source

Activiteiten: Het natiol park Tymanfaya met zijn vulkaankraters en lavavelden, het groene kratermeer ‘El Golfo’, heerlijke temperaturen aan de kust…

Temperatuur: Temperaturen van 19° – 23°

Fuerteventura

jetty at the harbor of los lobosFuerteventura2_wacca_Ticketnaardezon

Source

Activiteiten: Witte stranden, blauw water en rust… Soms heeft een mens ook niet meer nodig…

Temperatuur: 18° – 21°

Egypte

Egypte3_Wacca_ticketnaardezon
Egypte2_wacca_Ticketnaardezon

Source / Source

Activiteiten: ’s morgens en ’s middags cultuur, in de vroege vooravond een duik in dat blauwe water… Perfecte combinatie!

Temperatuur: 21° – 24°

 

Natuurlijk zijn er een pak meer bestemmingen, dit is maar een kort lijstje. Aan alle gelukzakken die binnenkort ons landje verlaten, veel plezier daar! Geniet van het luilekker leven, van de mooie landschappen en culturen… Aan de lieve lezers die jammer maar helaas thuis blijven: ik voel met jullie mee. Laten we anders allen samen de zonnendans doen?

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.