Aftellen naar de zomer

Dankzij het niet al te beste weer van de laatste weken, heb ik nog niet echt de kans gehad om in de zomerstemming te komen. Het wordt stilaan toch tijd dat we mogen beginnen aftellen naar die al lang geplande zomervakantie.


Gelukkig is er zoiets als het internet, die hier de perfecte oplossing voor biedt. Meer dan voldoende zonnige en gezellige foto’s en filmpjes te vinden om in de stemming te komen. Het filmpje hieronder is er een prachtig voorbeeld van.

En wat voor een bestemming is Brazilië… Waarom vertelde mij niemand eerder al dat dat zo een mooi land is?
Dat ‘vakantie bestemmingen waar ik naartoe wil’-lijstje begint zo echt wel lang te worden…

Ferias no Brasil from Javi Devitt on Vimeo.

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.