Knack Weekend Blog Awards

Ik ga het blijven zeggen denk ik, maar ik kan het echt niet geloven dat we in de finale zitten van de Knack Weekend Blog Awards!


knack_weekend_blog_awards_wacca_reisblog

Knack Weekend Blog Awards?

Jaarlijks gaat Knack Weekend op zoek naar bloggende Belgen. Op zoek naar internet talent. Omdat er natuurlijk heel veel soorten blogs bestaan delen ze dit op in verschillende categorieën. Zo heb je onder andere fotografie, food, fashion, maar wij doen uiteraard mee in travel.

Een aantal weken terug kon iedereen zijn favoriete blogs als nominaties indienen en dan werden de beste 10 door een jury uitgekozen. En daar zitten we nu.

10 points for wacca

Nu staat er ons nog maar 1 ding in de weg om te winnen, en dat zijn de 9 mede finalisten.

Omdat we nog niet zo lang bezig zijn met deze blog kende ik ze helemaal nog niet, maar het is me al snel duidelijk dat we toch echt wel zeer kwalitatieve reisblogs hebben in ons landje. Het zal dus zeker niet gemakkelijk worden.

We gaan natuurlijk voor de eerste plaats, maar het feit dat we nu al in de finale zitten vind ik opzich al extreem spectaculair.

Ok, hoe kan ik helpen?

Wel, om te winnen hebben we jullie hulp nodig. Het kost je niets, enkel een paar minuten van je tijd. Jullie kunnen namelijk stemmen.

Via deze link kom je op de juiste pagina terecht, je gaat dan stap voor stap de verschillende categorieën door (je hoeft gelukkig niet voor alle categorieën te stemmen), en dan bij reisblogs stem je hopelijk op ons.

Klik dan wel nog even door om op het einde je persoonlijke informatie op te geven, want anders telt je stem niet.

Eén belangrijke opmerking bij het stemmen, per categorie waar je jouw stem wil uitbrengen moet je kiezen voor twee blogs. Dus ga gerust eens rondkijken bij onze “concurrenten” en misschien ontdek je wel jouw tweede favoriete reisblog.

Je kan stemmen tot 10 mei en op 16 mei worden de winnaars bekend gemaakt. Maar hier zal je zeker nog meer van horen via deze blog of langs onze Twitter pagina’s.

(Via deze link krijg je trouwens een volledig overzicht van alle finalisten in alle categorieën)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.