Eurolapse

Ook al ben ik sinds deze week geen student meer (hooray daarvoor), heb ik wel nog steeds het reisbudget van een student. Met andere woorden, niet genoeg om Europa te verlaten. Of ik dat jammer vind? Ja en neen. Natuurlijk zou ik de hele wereld willen verkennen en mijn horizon serieus verbreden. Maar… Europa heeft zoveel mooie plekken die ik nog niet zag. Waarom die niet eerst verkennen? Onderstaand filmpje is daar het levende bewijs van.


Je ziet beelden van Vilnius, London, Amsterdam, Parijs, Stockholm, Kopenhagen, Helsinki, Riga, Heraklion (Kreta), Fira (Santorini), Milaan en Cinque Terre. Om van te watertanden…

EuroLapse from David Kosmos Smith on Vimeo.

1 Comment

  1. Ja, Europa <3
    ik vind het inderdaad ook meer dan genoeg om voorlopig eerst eens ons eigen (super)fijne continent te ontdekken.

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.