Arrivederci

Terwijl jullie nu onze blogpost lezen zitten wij hoog boven de grond, op weg naar het schone Italië. Straks landen we in Malpensa (MXP) – Milaan, waarna we onze hippe Fiat Panda gaan afhalen. Daarna maken we onze eerste roadtrip en rijden we met ons blikken doosje van Malpensa naar Pariana. In Pariana zullen we stoppen aan de Polla di Tommaso pizzeria ‘because it’s the very best in town’. Daar ontmoeten we onze host en verorberen we onze eerste Italiaanse maaltijd. Daarna zullen we doorgaan naar ons appartementje en ons installeren. Veel tijd aan het installeren zullen we niet besteden, want een avondwandeling in Pariana en een gezellige zomeravond op ons terras staat ons te wachten.

14 dagen genieten, 14 dagen Italië ontdekken. Jullie horen nog wel van ons!

2 Comments

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.