2013 in foto’s

Februari: Boedapest

Parlementsgebouw_Boedapest_WaccaHeldenplein_wacca_BudapestHongarije_Budapest_paprikapoeder_wacca_reisblog Hongarije_Boedapest_pepers_look_wacca_reisblogBudapest_reportage_wacca_reisblog_5 Budapest_reportage_wacca_reisblog_3 Budapest_reportage_wacca_reisblog_2Budapest_reportage_wacca_reisblog_4 Budapest_reportage_wacca_reisblog_7 Budapest_reportage_wacca_reisblog_8 Budapest_reportage_wacca_reisblog_6

Juli: Italië (Toscane)

zichtvanpontvecchio_wacca_reisblog_firenze duomo_firenze_wacca_reisblog_05 wacca_reisblog_zee_carrara lagodigramolazza lagodigramolazza2_wacca_reisblog Manarola_CinqueTerre_Liguria_Italië_wacca_reisblog Riomaggiore_CinqueTerre_Liguria_wacca_reisblog Manarola_beach_CinqueTerre_Liguria_wacca_reisblog Carrara_wacca_reisblog Lucca_straatjes_Toscane_wacca_reisbloglago di massaciuccoli_italy_wacca_reisblog lago di massaciuccoli_4_italy_wacca_reisblog pisa_reisblog_waccaBarga_Tuscany_Italy_wacca_reisblog castelnuovo di garfagnana_wacca_reisblog_toscane_Italië ijsje_barga_toscane_italië_wacca_reisblog

Augustus: Lille

Lille_placedutheatre_wacca_reisblog Lille_Basiliccafe_hamburger1_Wacca_reisblog Lille_Basiliccafe_ingang_Wacca_reisblog Lille_Meert_cappucino_wacca_reisblog Lille_Meert_Gauffre_wacca_reisblog

Augustus: Brussel

Brussel_thehotel_panoramaroom_wacca_reisblog Brussel_thehotel_roomview_bynight_wacca_reisblog

Algemeen

We maakten misschien niet erg verre reizen, maar het was wel een prachtig jaar waarin we opnieuw veel mochten ontdekken. Ook leerden we dat je dicht bij huis adembenemende reizen kan maken!

Wat we eigenlijk deden toen wacca eventjes stil lag? We werden met wacca.be genomineerd voor de knack weekend blog awards, ik studeerde af, ging aan de slag als webdesigner, we gingen samen wonen én Laurent werd gepromoveerd. 2013 was een super jaar en we maken 2014 minstens zo fantastisch!

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.