Paris is always a good idea

Morgen stappen we de Thalys op richting Parijs. Toen ik 18 werd namen de ouders van Laurent mij voor een dagje mee naar Parijs. Overdonderd was ik. Maar langer dan 1 dag ben ik er nog nooit geweest. Daar brengen we dus verandering in! Morgen word ik 23 en trekken we opnieuw naar Parijs, nu met ons tweetjes én voor de 3 volle dagen.

We slapen dicht bij de Arc de Triomphe. Ideale uitvalsbasis dus om de pareltjes van Parijs te ontdekken! De arc de triomphe, Champs-Elysees, place de la concorde, Louvre, de Gallerieën, decadente warenhuizen zoals de Galerie de la Lafayette en Le Printemps, de Eiffeltoren, St.-Germain, Montmartre, Sacre-Coeur, Centre Pompidou, Notre Dame, Sainte Chapelle… We hopen het allemaal te kunnen bezichtigen. 

Ik hoop dat de weergoden goed gemutst zijn en dat we zoveel mogelijk kunnen wandelen en ons zo weinig mogelijk binnen moeten verstoppen. Parijs, ik kijk er naar uit en ben zo benieuwd wat je allemaal te bieden hebt!

1 Comment

  1. Geniet, geniet,geniet…. Parijs is mooi, zelf in de regen. Ik geniet hier van thuis met jullie mee!

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.