Op reis in onze eigen stad Gent: Sandton Grand Hotel Reylof

27 mei is het elk jaar groot feest, want dan is het onze verjaardag. Dinsdag waren we acht jaar samen en dat moest uiteraard gevierd worden! Aangezien we binnenkort in Portugal zitten, bleven we in Gent om dat te vieren. We werden uitgenodigd in het Sandton Grand Hotel Reylof, waar we een heerlijk en feestelijk driegangen menu voorgeschoteld kregen.


grand-hotel-reylof-gent-wacca-02

Als Gentenaar herkende ik het prachtige gebouw maar al te goed, maar was er nog nooit binnen geweest. Het is een oase van rust in het centrum van Gent. Ideaal toevluchtsoord dus voor de mensen die het prachtige Gent willen bezoeken, of die gewoon een culinaire avond willen beleven.

drie gangen diner

We startten met een overheerlijk glaasje champagne van het huis. Ondertussen bestelden we het drie gangen diner van de avond met aangepaste wijnen.

Van elke schotel maakte ik foto’s, en eerlijk… beelden zeggen zoveel meer dan 1000 woorden. Vandaag laat ik dus voornamelijk de foto’s spreken!

grand-hotel-reylof-gent-wacca-01

voorgerecht

Varkenswangetjes vergezeld met ontelbaar veel verschillende soorten smaken.

grand-hotel-reylof-gent-wacca-05

Hoofdgerecht

Heerlijk malse kalfszwezerikken, vergezeld door de lekkerste paddenstoelen die ik ooit at en ontelbaar veel andere groentjes.

grand-hotel-reylof-gent-wacca-04

Dessert

Een goudstaaf, gevuld met chocomousse en omhuld met gouden chocolade.

grand-hotel-reylof-gent-wacca-03

We sloten de gezellige en culinaire avond af met een thee en koffie. Eventjes voor een avond voelde ik mij weer op vakantie, en dat in eigen stad. Heerlijk gevoel!

Wil je ook eens overnachten of dineren in het Sandton Grand Hotel Reylof of in een gelijkaardig hotel? Op neckermann.be vindt je de mooiste hotels op de beste locaties…

1 Comment

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.