Adeus!*

Terwijl jullie nu onze blogpost lezen hebben we er (hopelijk) al de treinrit van Gent naar Zaventem op zitten en bevinden we ons hoog boven de grond, op weg naar het schone Portugal. Straks landen we in Lissabon, waar we onze huurauto zullen afhalen en onze eerste roadtrip zullen starten naar Montalvo. Rond 16u ontmoeten we onze host en het huis waarin we de volgende 14 dagen zullen wonen. Een verkennende wandeling, een winkeltje opzoeken voor ons avondeten, de eerste avond met een boek in onze tuin, de eerste zonsondergang…


Screen Shot 2014-06-12 at 20.34.04Screen Shot 2014-06-12 at 20.32.29

Na Porto 2 jaar geleden wil ik zoveel meer van Portugal zien. En nu, gelukzakken dat we zijn, is het zo ver. 14 dagen vakantie, 14 dagen genieten, 14 dagen Portugal ontdekken. Jullie horen nog wel van ons!

Adeus!*

* Tot ziens

ps: deze keer willen we iets nieuws proberen op vakantie. Wat? Dat blijft nog even een verassing. Maar bij deze zijn wij ook moreel verplicht onze belofte waar te maken!

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.