Knallende opening van het gloednieuwe Ibis Rotterdam

Donderdag 16 oktober was het de officiële opening van Ibis zijn gloednieuw paradepaardje in Rotterdam, en daar mochten wij bij zijn! Het was een knallende opening met alles er op en er aan. Samen met andere bloggers namen we de Thalys naar Rotterdam om de feestelijke opening bij te wonen, waarna we het heerlijke ‘Sweet bed’ van Ibis konden uittesten.


Beetje bij beetje zal Ibis zijn hotels vernieuwen en Rotterdam was het allereerste hotel met de nieuwe branding. Dus lieve mensen die nooit in een ibis hotel overnachtten omdat het toch niet ‘zo hip’ is, zet jullie schrap want bij deze gaan alle vooroordelen van de baan!

There is no place like home

Hoe graag we ook reizen, er kan niets boven ons eigen stekje. Cleane lobby’s, harde hotelbedden, zo aantrekkelijk is het niet… Maar, ik heb goed nieuws!

rotterdam-todo-wacca-19

Living room

De lobby van Ibis voelt aan als een gezellige huiskamer. Mooie stoelen in allerlei kleuren (en als er Eames stoelen in een interieur staat voel ik mij meteen thuis!), mooie tekeningen op de muren, een typografische muur… Mijn grafisch hartje gaat hiervan wat sneller slaan.

Sweet bed by Ibis

Bij hotels in een duurder segment zagen we het al wel vaker, een hotelketen die zijn eigen comfortabel bed heeft. Maar Ibis is de eerste speler binnen het economy-segment die een eigen matras uitbrengt. Deze is samen met slaapexperts en volledig volgens onderzoeken samengesteld voor een ultieme nachtrust. Deze vind je nu al in alle ibis hotels, en geloof mij, ze slapen goddelijk!

rotterdam-todo-wacca-20

Comfort, comfort, comfort

Het meest belangrijke in een hotel is comfort, althans dit vinden wij. En comfort is wat Ibis Rotterdam heeft in overvloed. De mooie lounge en het sweet bed beschreef ik hierboven al. Maar er werd aan meer gedacht:

  • Een super comfortabele badkamer. Ze is niet groot, maar de ruimte kon niet beter benut worden. Je hebt een enorm ruime douche met een aangename douchekop.
  • Wifi, stabiele wifi, snelle wifi. Een verademing in de hotelwereld. Want zoals jullie weten is de wifi vaker onbruikbaar dan bruikbaar (als ze er zelfs al is!).
  • Een ontbijt om ‘U’ tegen te zeggen. Jaja, het kan ook in het economy-segment!
  • Een perfecte ligging. Vanuit het hotel konden we overal te voet naar toe; de shoppingstraten, kubuswoningen, Erasmusbrug, …

rotterdam-todo-wacca-18

Het was een fantastisch weekend, met weer een extra hotelervaring erbij. Wat je precies moet gedaan en gezien hebben in Rotterdam? Daar hebben we het binnenkort over!

Ik ben alvast enorm overtuigd van de prijs-kwaliteitsverhouding. Kamers kan je boeken vanaf €59. Ben je laaiend enthousiast en heb je honger naar meer informatie? Hier zo…

Voor de benieuwde mensen onder ons, op de avond van het event plaatste ik nog een kort impressiefilmpje op instagram, dit kan je uiteraard nog steeds bekijken!

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.