Over ski- en emobubbels

De skireis was zalig, intensief en tegelijk zo ontspannend. Mentaal ben ik zo ontspannen als een octopus (als dat een mooie vergelijking is?) en fysiek ben ik opgeladen om nog maanden aan een stuk door te skiën. Mijn brein is gevuld met eindeloos veel creatieve uitspattingen en het liefst vanal zou ik nu met mijn skies naar de winkel, café, mijn werk… gaan, en eigenlijk die skies gewoon nooit meer af doen. Het was een verademing, een ongelofelijke ontspanning, en een onvoorstelbare oplading. Net wat ik nodig had. Net wat ik nodig had om deze emo-post neer te pennen. Net wat ik nodig had om het er voorlopig bij te laten. Binnenkort krijgen jullie ongetijfeld meer te horen! Maar momenteel blijf ik even in mijn ski- en emobubbel hangen. Want dit is wat reizen met mij doet. En het is heerlijk zalig de maks…

5 Comments

  1. Inderdaad, superfoto! Top!
    En ik ben jaloers….ik wil gaan boarden, maar ik kan dit jaar niet!
    Dat is echt niet leuk, maar fijn dat jij het zo naar je zin had!

  2. Prachtige foto! Ik zou in feite graag eens in de winter naar de Alpen gaan… om foto’s te nemen, want die latten aanbinden, ik weet het nog zo niet…

    • Ook al ski je niet, een wintervakantie is altijd tof! Dan raad ik je wel eerder aan om naar een groter skigebied te gaan, zodat je meer liftjes naar boven kan nemen (Alpe d’Huez is daarvoor zeer geschikt, meerdere toppen waar je eenvoudig naartoe kan & een prachtig gebied!)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.