Montenegro & zijn groen binnenland

Echte plannen voor deze zomer hebben we nog niet – eigenlijk is het dringend tijd om die te maken en definitief te boeken. Toch gaan we in mijn hoofd naar Dubrovnik en Montenegro (maar voor ik dit luid en duidelijk zeg heb ik eerst nog wat researchtijd nodig). Dubrovnik als kleine start, Montenegro om er 10 dagen in rond te trekken.

Iedereen heeft wel een beeld van Montenegro; zonnig, blauwe zee, huisjes met rode daken… Maar eigenlijk is het zoveel meer. Het binnenland heeft prachtige bergen, meren, is groen en her en der vind je gezellige kleine dorpjes. Hieronder alvast een filmpje die mij kei veel goesting deed krijgen in verdere research en misschien wel een boeking…

Montenegro 2014 from Anton Elchaninov on Vimeo.

4 Comments

  1. Ik kwam hier toevallig terecht en ga hier regelmatig eens terugkomen, denk ik! Inspirerend!

    Wij gaan deze zomer normaalgezien naar Kroatië, maar twijfelen nog om er Montenegro bij te nemen; benieuwd dus naar wat jullie allemaal gaan bezoeken daar!

  2. Hi ! Montenegro niet direct een bestemming die in mij opkomt om in Europa heen te gaan. Ga me er nu toch eens in verdiepen zeker omdat het niet eens zover weg is en toch wel erg mooi is lijkt me zo na het zien van het filmpje!!! Bedankt voor de inspiratie.

    • Montenegro hoor je inderdaad verdacht weinig vallen als reisbestemming, maar het ziet er zooooo mooi uit! En ook ‘vlakbij de deur’, Ryanair vliegt er naartoe voor heel schappelijke prijzen.

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.