There is no place like home

Vreemde titel voor een reisblog, e? Ik ga dolgraag op reis, maar het thuiskomen vind ik minstens even leuk… Waarom? Daarom:


  • Kot in de nacht toekomen, uwen diepvries opendoen en ongegeneerd nog een pizza in de oven steken, porto uitschenken, in de zetel ploffen en samen nagenietend alles naar binnenschrokken.
  • In dat heerlijk zacht bed duiken, dat je voor je vertrek nog vers heb opgemaakt. Genieten!
  • ’s Morgens lekkere koffie maken. Eindelijk verlost van oploskoffie of andere mottige alternatieven!
  • Weer vers fruit snijden en een heerlijk kommetje havermout maken, leve ons ontbijtritueel! (want toegegeven, dat brood of de ontbijtopties in het buitenland zijn toch ook niet altijd dat)
  • Naar onze vaste winkel gaan en zonder twijfel bekend eten in onze kar leggen.
  • Rondrijden & zoeken wat er allemaal veranderd is (want ja, als je eens twee weken van huis bent verandert heel Gent e, kuchkuck)
  • Na een computerloze tijd opnieuw samen in onzen bureau kunnen duiken, prutsen in photoshop, opnieuw surfen op snel internet, foto’s selecteren & verwerken… Haaaa, geek paradise @ home

Wat vinden jullie zo fantastisch aan thuiskomen? Of ben ik een uitzondering en haat je het moment dat je opnieuw jouw voordeur opent…?

4 Comments

  1. Leuke blogpost Liesbeth! Ik kan Bastille niet lang achterlaten! Op de terugweg naar huis ben ik als een klein kind dat om het uur zegt: ‘Ik wil thuis zijn!’ of ‘Hoelang nog?’… gewoon omdat ik zo ongeduldig ben hem te zien!

  2. Dit is zo herkenbaar! Van mij komen de konijnen er nog bij! En de vogel! En mijn ouders om alles aan te vertellen. ;-)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.