Wallpaper: -30° (part 2)

2 jaar geleden postte ik al eens een wallpaper van ijspegels. Nu, 2 jaar later hingen er weer prachtige ijspegels te blinken aan de chalets van Superdévoluy. Ik kon toch niet anders dan weer een wallpaper maken?! ;)


Vroeger deelde ik enkel desktop versies van de wallpaper, maar eerlijk… Wat is er nu leuker dan wallpapers die op alle toestellen gelijk afgestemd zijn? Juist ja… Vanaf nu kan je ze dus voor op al je toestellen downloaden. De desktopversie vind je hieronder, wil je ze alledrie? Dan kan je ze downloaden van mijn dropbox.

superdévoluy-ijspegels

Gelieve de foto’s enkel te gebruiken als wallpaper en niet voor commerciële doeleinden. Indien je de foto toch wil gebruiken, gelieve eerst contact op te nemen (dit kan je doen via liesbeth@wacca.be)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.