Engeland: het decadente Cliveden

Cliveden is een van de vele Engelse kastelen, gelegen in The Thames Valley. Het majestueuze gebouw toverden ze om tot een luxe hotel, de tuin en het park zijn voor het publiek geopend. Wil je toch even een blik werpen in het kasteel, dan kan je een rondleiding volgen. Wij deden dit, maar ik vond het verre van de moeite. Omdat alle ruimtes in gebruik zijn krijg je niet veel te zien, waardoor de half uur durende rondleiding gewoon volgeluld wordt (zo, we zijn alvast eerlijk ;)).


De tuin en het park daarintegen zijn meer dan de moeite waard. De tuin doet het kasteel eer aan, en langs het park vind je heel wat landhuizen waar ik op mijn oude dag wel thee wil slurpen terwijl ik in Engelse bladen snuister.

Ik maakte jammer genoeg niet veel foto’s tijdens ons bezoek (wat wil zeggen dat ik er enorm van genoten heb), maar hieronder toch een kleine selectie.

Meer informatie over de openingsuren en de inkom vind je op de website van National Trust.

Cliveden-engeland Cliveden-engeland Cliveden-engeland Cliveden-engeland Cliveden-engeland Cliveden-engeland

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.