Gran Canaria: kuieren in Puerto de Mogan

Puerto de Mogan is zo een van die zeldzame plekken in het zuiden van Gran Canaria waar hoogbouw niet toegestaan is. Ze noemen het het Venetië van Gran Canaria, niet volledig zonder reden, want het dorpje heeft heel wat water doorheen de straten lopen (hoewel ik Venetië nu ook niet meteen zou vergelijken met zo een klein dorpje). Het voelt – en dat is het eigenlijk ook wel – wat kunstmatig aan. Veel locals wonen er niet (en eigenlijk kom je ze in het Zuiden ook veel minder tegen dan in bijvoorbeeld het Westen), maar om tijdens een roadtrip een korte stop in te lassen is dit plekje ideaal! Veel woorden ga ik er niet meer aan vuil maken, foto’s zeggen zoveel meer…


puerto-mogan-gran-canaria puerto-mogan-gran-canaria puerto-mogan-gran-canaria puerto-mogan-gran-canaria puerto-mogan-gran-canaria puerto-mogan-gran-canaria

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.