Ik ga gaan kamperen en neem mee

Aangezien ik in staat ben om op kampeertrip te vertrekken zonder tent, maak ik voor elke reis een overzichtelijk meeneemlijstje. We verdeelden wie wat meeneemt, het enige wat mij nu nog rest is alles verzamelen en in een zak steken. Ik kan nu al niet meer wachten tot morgen!


Uiteraard zijn lijstjes er om te delen, dus die kan je gewoon hier van mijn dropbox halen.

Zijn er dingen die ik écht niet mag vergeten, of ontbrekende dingen? Laat maar horen!

kamperen-menemen-lijst

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

2 Comments

  1. Haha, herkenbaar! Ik had voor onze eerste kleine kampeertrip gewoon het vakantielijstje van mijn ouders overgenomen. Keihandig, af moeten checken dat ik niet mocht vergeten nog een visvoerblokje bij de vissen te smijten, terwijl wij geen vissen hebben. En die tent die we echt wel nodig hadden, die stond er dan natuurlijk niet op… Toch maar een eigen lijstje gemaakt nadien! :-)

    Ik heb het jouwe eens bekeken en er viel mij meteen één ding op dat ontbrak: zonnecrème (en aftersun) is iets dat bij mij altijd meegaat, wat voor weer er ook voorspeld wordt. Ik weet natuurlijk niet waar je naartoe gaat, dus misschien is het daar echt wel niet nodig (wat ik vermoed gezien het ijskrabbertje :-)
    Alleszins bedankt om het lijstje downloadbaar te maken; ik ga het eens overlopen samen met mijn lijstje en zien of ik eventueel nog dingen ontbreek!

    • Ja, zonnecrème, je zegt daar zoiets… Ijskrabbers & zonnecrème gingen in mijn hoofd niet samen, maar niets was minder waar. ’s Morgens hadden we een ijskrabber nodig, ’s middags zonnecrème ;). Ik vul mijn lijstje dus nog aan!
      Als je nog iets tegenkomt op jouw lijstje dat onmisbaar is, laat maar weten! :)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.