Reportage: Normandië, gij hebt mij verrast

Onze vijf dagen roadtrip door Normandie besprak ik al uitvoerig. Wat ik nog niet uitvoerig besprak is het feit dat Normandië mij ongelofelijk verrast heeft. Frankrijk is voor mij relatief onbekend terrein en deze vakantie maakte mij duidelijk dat ik daar écht iets aan moet doen. Als we op vakantie gaan hebben we vaak de neiging te zoeken naar vliegtickets om wat verdere kanten van Europa op te zoeken, maar dat is niet altijd nodig. Blauw water, mooie natuur, overheerlijk eten, zon, leuke stadjes… Normandië gij hebt mij verrast. Onderstaande foto’s vertellen eigenlijk de rest:


wallpaper-free cap-gris-nez-normandie quiberville-normandie veules-les-roses-normandie cap-gris-nez-normandie cap-gris-nez-normandie cap-gris-nez-normandie deauville-normandie villerville-normandie honfleur-normandie honfleur-normandie cemitiere-americain-normandie honfleur-normandie honfleur-normandie la hogue bayeux Barfleur Barfleur la-hogue-normandie la-hogue-normandie

Ben ik de enige die Frankrijk vaak links laat liggen? Want eerlijk, als je al dat blauw water ziet zou je toch zo vertrekken?

(Mag ik nu terug? Toeeeeeeeee?)

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

13 Comments

 1. Meestal is Frankrijk ook niet het eerste waar ik aan denk als ik een vakantie boek. Ook omdat ik er als kind meestal op reis ging met het gezin en ik dacht het zo wel gezien te hebben. Maar toch, nu ik deze foto’s zie, kriebelt het wel weer om eens met de auto er op uit te trekken ^^

 2. Als kind ben ik héél vaak naar Frankrijk geweest, omdat mijn ouders (terecht) helemaal zot zijn van dat land. Daardoor heb ik nu wel iets meer de neiging om voor grotere reizen andere landen uit te kiezen, maar Frankrijk blijft desondanks wel aanwezig bij de “kleinere” reisjes: Vogezen voor een midweek of lang weekend wandelen of skiën, paar dagen fietsen aan de Opaalkust…

  • Inderdaad, hier ook voor de kleinere reisjes… Skireis doen we altijd in Frankrijk, weekendje Parijs & een dagje Lille… Maar met mijn ouders deed ik nooit echt Frankrijk, waardoor de rest ook nieuw is en zooooo verrassend.

 3. Het kriebelt hier keihard om te vertrekken … Nog even en het is zover! Jouw tips heb ik alvast genoteerd, we gaan tijd te kort komen, dat staat nu al vast :-)

  • Nog efkes en jullie zitten er, waarschijnlijk met zelfs warmer weer :D. En tijd kom je sowieso te kort, aanvankelijk gingen we tot Bretagne rijden, maar we geraakten maar tot aan Barfleur. Nuja, een mooie reden om terug te rijden en verder te gaan vanaf het punt waar we nu stopten ;)

 4. Hm, ik kan het maar niet genoeg zeggen: je foto’s zijn echt waauw! Ik wil ook de plekjes bezoeken die jij hebt bezocht! ^^ Ik sla ze één voor één op hoor.

 5. Wat een foto’s! Vooral die kliffen heb je prachtig vastgelegd. Ik vind Frankrijk nog altijd zo mooi. In mijn jeugd heb ik veel van het land gezien (wie niet?) maar het weet me nog elke keer te verrassen. Tijd voor een road trip!

 6. Fijne foto’s! Ik probeer er elk jaar wel een keertje naartoe te gaan, maar dat komt ook omdat de familie van mn vriendje er een huisje heeft (goed uitgekozen ;) haha). Maar fijn is het er zeker, zo’n mooie kustlijn ook!

 7. De foto’s zijn gewoonweg pràchtig, om écht naar vakantie te verlangen en er te genieten als God in Frankrijk… :)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.