Weekendje weg: WestCord Hotel Delft

Whoho, nog eens op hotel. Ik schreef er al eens over, wij gaan zelden op hotel, maar als we het doen geniet ik er enorm van! Mensen die alles voor ons doen. Een ongelofelijk uitgebreid ontbijt. De kamer die voor ons gekuist wordt. Genieten en ongelofelijk tijdsbesparend als je maar één nachtje van huis weg bent.


Het vier sterren hotel ligt vlakbij de snelweg, maar eens je binnen bent merk je daar – door de speciale bouw – niets meer van. Het hotel staat naast de IKEA en is dan ook volledig ingericht met spullen en meubels ervan. Je kan er voor of tegen zijn, maar ik vond het geslaagd. Alles was kraaknet, de bedden lagen comfortabel en het ontbijt was om je vingers van af te likken. Het enige minpuntje wat mij betreft was de douche, de straal was maar flauwtjes en ook de temperaturen schommelden soms.

Het centrum ligt op een kwartiertje wandelen – dit deden wij en de afstand is echt wel aanvaardbaar. Wil je toch liever te voet dan kan je ook een shuttlebus nemen (€4 / p.p heen en terug) of fietsen huren (€9,5 p.p / 1 dag).

Doordat het hotel niet in het centrum ligt is de parking gratis, wat wel mooi meegenomen is. Delft is niet meteen de meest autovriendelijke stad, dus voor een keer waren we blij niet in het centrum te verblijven.

De kamers starten vanaf €89/nacht zonder ontbijt en €104/nacht met ontbijt. Stiekem ben je dus beter een bongobon weekendtrip te kopen ter waarde van €79,95 (overnachting voor 2 personen + ontbijt).

westcord-delft westcord-delft westcord-delft

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

4 Comments

  1. Oooh wauw, ziet er zo designy uit, je zou niet direct zeggen dat het allemaal van de ikea is. Fijne tip met die bongobon!

    • Neen, inderdaad, het ziet er veel chiquer uit dan IKEA, maar ik herkende veeeeeeel van uit hun assortiment. Zo zie je maar, met ikea is er niets mis ;)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.