Ik ga op vliegvakantie naar het Zuiden en neem mee…

Het is weer lijstjestijd! Ik maakte al een lijstje van wat je best meeneemt op campingtrip & skivakantie (hoewel dat laatste nu niet echt meer van toepassing zal zijn). Vandaag deel ik jullie onze lijst van wat we allemaal in onze valies voor Portugal staken.


Aangezien wij dit jaar weer met Ryanair vliegen, is het een kwestie zo weinig mogelijk mee te nemen. We betaalden bij voor één valies van 20 kilo, dus moeten we het met elk 10 kilo doen… Gelukkig wegen kleedjes, topjes & shorten niet zoveel… Eigenlijk verschiet ik zelf nog van mijn lijst, maar dit kregen wij dus wel degelijk allemaal in onze valies (oké, we spelen ook nog wel wat vals met onze handbagage hoor ;)).

meeneemlijst-vakantie

Je kan onze handige afvinklijst gratis downloaden van dropbox

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

3 Comments

  1. Oeh, super mooie lay-out en lekker handig ^^
    Ja, met Ryanair is het elke keer proppen. Ben er persoonlijk nog steeds trots op dat ik ooit acht dagen op enkel handbagage overleefd heb :p

    • Oh, dank je wel! :D
      onlangs 4 dagen naar Roemenië gevlogen met een gewone rugzak (bij WIZZ air is de enige gratis handbagage een kleine rugzak). Gelukkig dat zomerkleren niet zoveel plaats inpakken, dan valt het nog mee e? :)

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.