Wallpaper: Normandië, of toch een Zuiders land?

Normandië, een jaar geleden had ik er een grijs beeld van. Tot we zochten naar een reisje dichtbij huis, en er toevallig op botsten. Mijn mening heb ik tijdens onze roadtrip serieus herzien… Op reis stuurde ik deze wallpaper door naar Laurent, waarop hij vroeg of we niet in het zuiden zaten in plaats van in Normandië. Mis! Voor blauw water en rustige stranden moet je écht niet ver rijden…


normandie-wallpaper
De wallpaper kan je in alle resoluties voor je smartphone, tablet & desktop downloaden van mijn dropbox.

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

4 Comments

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.