We vertrekken weer op reis!

Morgen stappen we opnieuw het vliegtuig op, deze keer gewoon met ons tweetjes. Heerlijk. Normaalgezien reizen we voornamelijk samen, maar 2015 was op dit gebied al een ongewoon jaar. Het is dit jaar onze eerste reis die we met ons tweetje maken, en stiekem kan daar niets boven, gewoon, wij alleen…


We hebben allebei enorm veel nood aan vakantie, afgelopen weken was het behoorlijk druk…

  • We zaten volop in onderhandeling over een appartement dat we wilden kopen (ik denk niet dat er iets zenuwslopender is dan dat!) > maar hee, het is van ons!
  • Vorig weekend zat ik nog in Roemenië voor mijn werk
  • We lanceerden onze eerste app (Plens), waarover later meer!
  • Ik plande heel wat blogposts in voor als we in Het buitenland zitten (want bloggen op vakantie doe ik liever niet, speciaal e, voor een reisblog ;))

Een behoorlijke boterham dus van dingen die samenkwamen. De vakantie komt als geroepen…

Dit jaar gaan we naaaaaaaar…. *trommelgeroffel*

wacca-zomervakantie-2015-02
Het schone Portugal! Waar de steden authentiek zijn en de natuur onaangeroerd. Vorig jaar toerden we rond in centraal Portugal, nu gaan we het zuiden gaan verkennen. We vonden een huis met een privé-infinitypool, letterlijk in the middle of nowhere. Het huis staat in een doodlopende straat met amper 4 huizen, het zwembad kijkt uit op natuur, natuur en nog eens natuur. Het is de bedoeling dat we even leven op het Portugese tempo. Rustig wakker worden, genieten van ons huis met zwembad, de buurt verkennen, rondrijden in Alentejo en de Algarve, ’s avonds BBQ’en en wijn drinken, zwemmen onder een sterrenhemel, …

wacca-zomervakantie-2015-01
Het pinnetje is ons huis, de rest is natuur… Za-lig…

Normaal gezien bekijk ik op voorhand wel een beetje wat we allemaal kunnen doen, maar door onze drukke weken heb ik helemaal geen voorbereidingstijd gehad. We zullen vooral spontaan de auto nemen en onze neus volgen. We zitten in Portugal, het kan niet anders dan een prachtige vakantie zijn…

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

8 Comments

  1. Hmmm geniet ervan! Ik ben nog altijd maar 1 keer in Portugal geraakt, voor een citytripje Lissabon, maar was op slag verliefd.

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.