Wallpaper: velden @ De Westhoek

Mooie wallpapers hoeven niet altijd op exotische locaties gemaakt zijn. Deze foto staat nu al maanden op mijn bureaublad, dus ook al is hij gewoon in De Westhoek in België gemaakt, deel ik hem even. Het doet mij meteen heel veel zin krijgen in een dichtbij weekend. De Ardennen of zelfs gewoon de Vlaamse Ardennen… Om een weekendje te genieten van de rust en natuur met wandelschoenen aan onze voeten.

[stag_button url=”https://www.dropbox.com/s/8xwbu4fal5aay5f/wacca-wallpaper-westhoek-dropbox.zip?dl=0″ style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_self” icon=”” icon_order=”before”]Download de wallpaper[/stag_button]

 

wallpaper-westhoek-wacca

Gelieve de foto niet voor commerciële doeleinden te gebruiken. Indien je dat toch wenst, mag je mij altijd contacteren op liesbeth@wacca.be.
Not for commercial use.

1 Comment

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.