We zijn verhuisd!

Hadden wij dit eventjes onderschat! Heel dat huisje kopen, opknappen en verhuizen! Tijdens onze zoektocht deinsden we niet terug voor appartementen die heel wat renovatiewerken nodig hadden. Uiteindelijk botsten we op iets dat nog maar 10 jaar oud is, dus enkel wat opfriswerken nodig had. En jee, ben ik blij dat het dat maar was! (eindeloos veel respect voor iedereen die meedoet aan totaalrenovaties of nieuwbouwprojecten!)


In twee weken tijd schuurden we alles af dat we lelijk vonden (plinten, deurlijsten, deuren, reliëfmuren, de parket), schilderden we dat alles, kregen alle muren een likje witte verf, repareerden we de dingen die kapot waren, verhuisden we 2 keer met heel onze inboedel (leve huurcontracten die nét te vroeg aflopen). Ondertussen gingen we uiteraard ook gewoon nog gaan werken en namen we enkel verlof op de cruciale dagen.

We hebben gelachen en gevloekt… De twee opknapweken voelden hels. We sliepen belachelijk weinig. Rushten er alles door. De twee weken na onze grote verhuis waren belachelijk druk. Nieuwe meubels kopen en in elkaar steken, niets terug vinden, alle dozen uitpakken, lampen hangen, adreswijzigingen doorgeven, internet laten installeren, nieuwe bewonerskaart gaan aanvragen, …

We hebben geleerd dat opknappen en verhuizen eigenlijk helemaal niet aan ons besteed is. Maar in the end zou ik het allemaal zo opnieuw doen. In ruil hebben we nu onze duplex, volledig naar ons goesting, in centrum Gent. We kunnen allebei te voet naar het werk, alles in de stad is vlakbij, en tegelijk is het hier zo rustig wonen. Elke morgen worden we gewekt door een zonsopgang en een uitzicht om ‘u’ tegen te zeggen. Als kers op de taart wonen we bijna in een glazen appartement, waardoor elke ruimte een oase van daglicht heeft.

view-wacca

Verhuizen was voor mij een beetje een rollercoaster van emoties. Zonder mijn schoonouders had heel het proces nooit zo vlot gelopen, en waren we hoogstwaarschijnlijk nog steeds aan het prutsen met dingen waarvan Laurent en ik alles behalve kaas hebben gegeten. Ook langs deze weg, nen super dikken merci!

Wij zijn zo goed als geïnstalleerd, ongelofelijk dankbaar voor onze schone nieuwe thuis, en ongelofelijk dankbaar voor alle spontane hulp die we kregen. Ons leven gaat weer zijn gewone gangetje beginnen gaan, en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Bij deze is ook op wacca het startschot weer gegeven!

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

10 Comments

 1. De bovenste foto ziet er alvast super uit! Na twee weken hard werken hebben jullie de rust wel verdiend. Geniet van jullie nieuwe thuis! :-)

 2. Hoera, jullie zijn verhuisd! Het grote genieten in jullie nieuwe huis kan beginnen. Fijn! Mooi joh, die zonsopkomst. Genieten!

 3. Hoi Liesbeth,
  Het doet me goed om – na veel jaren je toevallig weer digitaal tegen te komen – te lezen dat het goed met jullie gaat!
  Vooral zo houden!

  Geniet van elkaar en van het leven.
  Groet,
  Rob

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.