Streettypography: Cluj-Napoca

Twee weken geleden zat ik weer in Roemenië voor mijn werk, buiten de vele uren op het kantoor had ik hier en daar wel even de tijd om nog eens een glimp op te vangen van Cluj. Altijd fijn om er even rond te dwalen… Ik maakte ongegeneerd foto’s van de typografie die we tegenkwamen, met vreemde blikken van mijn collega’s tot gevolg; want wie stopt nu om de haverklap om foto’s te maken van (volgens hen vaak lelijke) letters op een gevel. Hoe dan ook… Hieronder vind je mijn verzameling van de letters in Cluj-Napoca. En eerlijk, ze is zo anders dan bij ons, ze is ruiger, vrijer, en misschien zelfs puurder…


cluj-streettypography-luik-wacca

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

1 Comment

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.