Wallpaper Normandië

Het is alweer eeuwen geleden dat ik een wallpaper cadeau gaf, woeps! Bij deze… Voor iedereen die uitkijkt naar de zomer, blauwe hemel, burchten aan het water, … Of gewoon voor iedereen die eens dringend zijn foto wil veranderen! Of voor alle andere personen die zich nog steeds niet aangesproken voelen. Ga jullie gang, gratis downloaden die handel!


wallpaper-normandië-wacca-NOT-FOR-COMMERCIAL-USE-small

Deze foto werd gemaakt in La-Hogue, Normandië.

Gelieve de foto niet voor commerciële doeleinden te gebruiken. Indien je dat toch wenst, kan je mij altijd contacteren op liesbeth@wacca.be.
Not for commercial use.

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.