Streettypography Madrid

Ik heb een ongelofelijke liefde voor letters. Je brengt er geschreven boodschappen mee over, en je neemt geschreven boodschappen op. Die boodschappen zijn zo gevarieerd, dat typografie een mooie en nodige ondersteuning is om alles over te brengen of snel op een goede manier te kunnen interpreteren. Vaak gebeurt dat op een heel droge manier, maar overal ter wereld vind je pareltjes waar ik maar al te graag naar staar (en foto’s van maak). Vandaag deel ik een beperkte selectie van foto’s die ik maakte in tijdens ons srprs.me weekendje in Madrid!


wacca-streettypography-madrid

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

1 Comment

  1. Wat een mooie collectie foto’s met al die verschillende soorten letters. Leuk om juist dat in beeld te brengen. Zelf ben ik nog niet in Madrid geweest trouwens, lijkt me een leuke stad voor een weekend.

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.