Streettypography Friesland

Ik heb een ongelofelijke liefde voor letters. Je brengt er geschreven boodschappen mee over, en je neemt geschreven boodschappen op. Die boodschappen zijn zo gevarieerd, dat typografie een mooie en nodige ondersteuning is om alles over te brengen of snel op een goede manier te kunnen interpreteren. Vaak gebeurt dat op een heel droge manier, maar overal ter wereld vind je pareltjes waar ik maar al te graag naar staar (en foto’s van maak).


Vandaag deel ik een selectie van letterfoto’s die ik maakte in Friesland. Tijdens ons weekendje stond ik enorm versteld van de hoeveelheid aan nog mooi bewaarde oude typografie. Werkelijk pareltjes…

wacca-streetthypography-friesland

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.