Winter wallpaper

Terwijl jullie dit lezen zitten wij in de auto gezellig op elkaar gepakt onderweg naar de Franse Alpen. Of beter nog, zijn wij misschien wel al aangekomen en van de bergen aan het zoeven op onze skilatten, of aan het genieten van een goed frietje op 2000m hoogte met het zonnetje op ons gezicht. Anyway, na een aantal rustige maanden thuis zijn wij éindelijk weer op schok, en wat beter dan een wallpaper delen van een van voorgaande skivakanties. Want ook hier in België hebben we al heel wat frisse dagen achter de rug, dus zo een occasioneel sneeuwbeeldje is helemaal niet misplaatst!


Deze foto maakte ik tijdens de skireis in 2012, de laatste keer dat ik op een snowboard stond en mijn ligamenten in de knie verrok. Op dat bord staan kon ik niet meer, dus ik trok al mankend de skiliften op met m’n camera en legde al het natuurgeweld rond ons vast. Alvast een voordeel van mank te zijn op skivakantie, want anders komt die spiegelreflex niet mee op de lift. Toch hoop ik dit jaar geen mooie spiegelreflexfoto’s te maken, en fulltime op die skilatten te staan. Dat ik nog jaren mag teren op de foto’s van dat ene jaar dat ik mank liep!

Deze wallpaper is gemaakt aan een berghut in Alpe d’Huez, prachtig ski-oord waarnaar ik ooit nog wel eens terug wil. Je kan de foto hier in highres downloaden

wallpaper-wacca-small

Gelieve de foto niet voor commerciële doeleinden te gebruiken. Indien je dat toch wenst, kan je mij altijd contacteren op liesbeth@wacca.be.
Not for commercial use.

[stag_button url=”https://www.facebook.com/WaccaTravel/” target=”_blank” style=”black” size=”small” type=”normal” icon=”facebook” icon_order=”before”]Volg ons op Facebook[/stag_button] [stag_button url=”https://www.instagram.com/wacca.be/” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_blank” icon=”instagram” icon_order=”before”]Volg ons op instagram[/stag_button]

1 Comment

  1. OOOh <3 ik ben vorig jaar ook in Alpes d'Huez geweest! In Zinal.. schitterend daar he? net als je wallpaper!

Submit a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.