Over ons

Wij zijn Laurent en Liesbeth. Twee twintigers die elkaar negen jaar geleden leerden kennen. We zijn elkaars soulmate, lief, beste maatjes…

We hebben een grote voorliefde voor Europa, zijn verzot op kleine baantjes in den buiten en gezellige pittoreske stadjes. We zoeken graag de onbewandelde paden op en tjollen rond op onbekende bestemmingen.

Op onze blog vind je verslagen van onze reizen, tips, ervaringen, wallpapers… Je kan je het zo zot niet bedenken, alles wat over Europa en reizen gaat vind je hier!

In het dagelijkse leven vind je Laurent als shopmanager bij Switch Gent. Thuis leest hij zowat heel het internet, volgt hij de meest geeky cursussen, schrijft hij gekleurde lettertjes op een zwarte achtergrond (ze noemen dat ook wel eens programmeren) en overbelast hij in vol enthousiasme de controller van zijn Playstation.
Liesbeth designt dingen voor het web bij Little Miss Robot, is een serieuze vijs kwijt en valt Laurent lastig met haar piano. Ze loopt dagelijks te zingen & fluiten, en heeft een enorme bulderlach… als het dus maar lawaai maakt. Voor de rest sleurt ze overal haar Kobo mee naartoe en maakt ze er een sport van zo veel mogelijk boeken op ‘read’ te zetten op Goodreads.

Heb je vragen, tips of wil je met ons samenwerken? Dat kan uiteraard! Wij ontvangen graag al je mails op:
liesbeth@wacca.be

Leuk dat jullie langskomen!

Nog veel leesplezier en warme groeten

Laurent & Liesbeth

fotos-us